Всеукраїнський конкурс дитячої творчості

           До уваги тих, Хто любить літературу і пробує свої сили у літературній творчості! Оголошується всеукраїнський конкурс дитячої творчості на честь150-ї річниці від виходу з друку збірки поезій Т. Г. Шевченка “Кобзар” – “У вінок Кобзаря ми вплітаємо майбутнє”. Конкурс проводиться серед читачів бібліотек для дітей. Організатори – Міністерство культури і туризму України, Національна бібліотека України для дітей та обласної бібліотеки для дітей. Якщо вам від 11 до 16 років – візьміть у ньому участь! Він проводиться для того, аби ви глибше зрозуміли творчість Т. Г. Шевченка і його роль у розвитку національної свідомості українського народу.

Конкурс проводиться в 2 тури: І, обласний, – з 20 січня до 1 березня 2010 р.

ІІ, підсумковий, – з2 березня до 29 березня 2010 р.

Конкурс проводиться у 4 номінаціях: – кращий малюнок до творів Кобзаря (формат малюнка А3, А4); – краща вишивка; – кращий вірш про Кобзаря; – кращий прозовий твір на тему: “Кобзар” в моєму житті та у житті моєї родини”

Шановні школярі – читачі бібліотек Миколаївщини і Миколаєва! На конкурс можна подавати як індивідуальні, так і колективні роботи, причому потрібно надати таку інформацію: прізвище, ім’я, вік, навчальний заклад, клас, домашня адреса. 5 кращих робіт кожної номінації надсилатимуться з обласної бібліотеки для дітей ім. В. Лягіна до Національної бібліотеки України для дітей. Підсумки Всеукраїнського конкурсу будуть оголошені 29 березня 2010 року. Спробуйте створити малюнки, або вишивки, або поетичні й прозові твори, гідні участі в конкурсі “У вінок Кобзаря ми вплітаємо майбутнє”! Отже, чекаємо на ваші творчі роботи до 1 березня 2010 року за адресою: 54001 м. Миколаїв, вул. Спаська,66, Обласна бібліотека для дітей ім. В. Лягіна. тел. 35-33-63