Вітаємо переможців!

Мова – духовне багатство народу.

(Василь Сухомлинський)

        Оголошуємо підсумки конкурсу дитячої творчості “Велике українське слово”! З 1 травня до 30 листопада 2012 року обласною бібліотекою для дітей ім. В. Лягіна, на виконання Указу Президента України від 20.02.2008 р. №146 та Плану роботи управління культури облдержадміністрації, було проведено конкурс дитячої творчості «Велике українське слово». Понад 55 дітей з різних куточків Миколаївської області надіслали свої роботи,а саме: з м. Миколаєва та з 13 районів Миколаївської області: Арбузинського, Баштанського, Березанського, Березнегуватського, Братського, Вознесенського, Єланецького, Жовтневого, Казанківського, Новобузького, Новоодеського, Первомайського,Снігурівського. Найактивнішими були читачі бібліотек Березанської, Новобузької, Снігурівської ЦБС.

У цілому журі визначало переможців за наступними параметрами:

– переконливість і доступність для сприйняття;

– художньо – емоційне враження;

– культура оформлення роботи;

– оригінальність утілення задуму;

– художня цінність роботи;

– культура мовлення. Відчувалася здорова боротьба між дітьми за перемогу, вони старалися писати від душі, максимально використовуючи багатство і красу рідної мови. Багатьом з поданих робіт був притаманний цікавий сюжет. Однак, журі мало визначити лише трьох призерів у двох вікових категоріях: перша вікова категорія – 6-10 років, друга вікова категорія – 11-16 років. Спеціально створеною комісією були уважно розглянуті всі подані роботи, після чого зроблено висновки.

Вікова група від 6 до 10 років:

І місце Бондаренко Володимир (м. Миколаїв);

ІІ місце Малежик Олександра (м. Снігурівка);

ІІІ місце Лотюк Владислав (с. Коблево Березанського р-ну);

Вікова категорія від 11 до 14 років:

І місце Грамм Анастасія (с. Нововасилівка, Снігурівського р-ну); Башинський Влас (с. Червоний Промінь, Снігурівського р-ну);

ІІ місце Рудий Артур (с. Єлизаветівка, Снігурівського р-ну);

ІІІ місце Щукіна Оксана (м. Новий Буг).

Дякуємо учасникам та організаторам конкурсу за активну участь, бажаємо подальшого творчого натхнення, а всім іншим дітям – брати з них приклад та не соромитися проявляти свої таланти, активно підключатися до проведення конкурсів і змагань, бути впевненими, що їх старання обов’язково відзначать.