Тиждень інформації відбувся!

         З 18 по 22 лютого в бібліотеці проходив Тиждень інформації: «Журнали читаємо – про все на світі знаємо», під час час якого юні відвідувачі бібліотеки мали змогу більш детально познайомитись з періодичними виданнями, які є у фонді Обласної бібліотеки для дітей ім. В. Лягіна.

У відділі обслуговування читачів дошкільників та учнів 1-4 класів 21 лютого пройшов прес-калейдоскоп «До «Барвінка» на іменини», участь в якому взяли учні 3 –А, 4 – А та 4 – В класів школи № 59, а також на абонементі відділу була проведена мандрівка-знайомство «Періодичні видання для молодшого шкільного віку. Як з ними працювати». У відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів відвідувачі мали змогу ознайомитись з періодичними виданнями, які отримує абонемент відділу за допомогою виставки-коктейлю «Прес колаж», що діяла з 18.02 по 22.02.

21.02 всі бажаючі мали можливість здійснити прес-знайомство з електроними виданнями «Internet у нашому житті», що проходило у відділі новітніх інформаційних технологій.

У відділі мистецтв 20.02. пройшов огляд журналів для юних майстрів «Від ідеї до моделі», під час якого учні з різних шкіл мали змогу детальніше познайомитись з журнальними новинками, в яких можна знайти багато ідей для юних рукодільників.

Ті, хто не відвідав бібліотеку під час тижня інформації, має змогу познайомитись з періодичними виданнями за допомогою постійнодіючих виставок, “Улюблені журнали дітвори” і “Віват пресі!”, які діють у відділах обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, а також у відділі обслуговування читачів 5-9 класів.

Детальна інформація про газети і журнали, які отримує бібліотека, розміщена на нашому сайті за адресою: http://laginlib.org.ua/ynfo/magaz/index.php