Казковий парад літературних героїв «Щастя великого казкаря»

         23 травня 2015 року, об 11-30, у дитячому містечку «Казка» відбулося традиційне свято, яке підготувала Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна для своїх друзів-читачів. Воно присвячене Міжнародному дню захисту дітей, відкриттю програми літніх читань, початку шкільних канікул і 210-річчю від дня народження великого казкаря, улюбленця дітвори всього світу Г.К. Андерсена. Бібліотечні фахівці у казковому параді літературних героїв «Щастя великого казкаря» майстерно переплели епізоди і долі героїв з його казок, наповнили масою загадок, різноманітних ігор, кросвордом, парадом казкових героїв, що зробило його як цікавим, так і пізнавальним.
Літо починається – а улюблені письменники, улюблені книжки залишаються разом з читачами – отже, і Оле-Лукойє, і Кай з Гердою, і Принцеса, і Еліза з братами-лебедями, і творець книг – славетний казкар Г.К. Андерсен.
Сподіваємось, що цьогорічні літні канікули багатьох дітей приведуть до бібліотеки, і вони примножать товариство завзятих і творчих читачів.