Патріотична година «Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!»

       Ось і закінчилось тепле літечко – пора канікул та відпочинку. Осінній вересень кличе до школи всіх дітей. Нове та незвідане чекає учнів шкіл в Країні Знань.
І саме з приводу свята – Дня знань на свій перший у новому навчальному році урок до нашої бібліотеки завітали учні 7-А і 8-А класів гімназії № 2 та учні 8 класу ЗОШ № 13.
Перший урок був присвячений нашій Україні, діти поринули в її історію, згадали її героїв, дізналися про її природні багатства, про сьогодення нашої Держави.
Почесним гостем нашої зустрічі був заступник голови міської ради, учасник АТО Степанець Юрій Борисович, який побажав дітям мирного неба над головою і великих досягнень у навчанні.
Разом з ведучими діти поринули у цікаві ігри, які пов’язані з нашою Україною, а саме: складали слова з літер одного слова, впізнавали видатних людей України за фотокартками і портретами , відповідали на запитання вікторини. Наприкінці заходу всі учасники мали змогу об’єднати області нашої країни в єдине ціле і отримати карту Єдиної України!
Чудові відеосюжети з національним колоритом сподобались і дітям, і їхнім вчителям.
Тож свято закінчилось, почалось навчання. Всіх шанувальників нашої бібліотеки вітаємо з Днем знань та бажаємо нових успіхів у навчанні, які, звичайно, без бібліотеки здобути неможливо.
Чекаємо всіх-всіх-всіх у новому навчальному році!