Країна з ароматом книги

     29 січня о 15 годині в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна відбувся творчий звіт бібліотеки перед громадськістю міста і області.
За доброю традицією, в ході звіту бібліотекарі поділилися своїми творчими здобутками і надбаннями в 2015 р. та планами на майбутнє.
2016 рік для бібліотеки – незвичайний. Їй виповнюється 95 років. Тому і звіт пройшов у незвичному форматі. За легендою, усі присутні на заході потрапили у незвичайну книжкову країну з чудернацькими назвами міст, вулиць і проспектів, де вирує багатогранне і динамічне життя, нові ідеї, нові технології, нові плани, нові аромати книги.
З розповідей мешканців «Міста малюків», «Міста здійснення мрій», «Міста мистецького смаку», «Міста мандрівників», «Віртуального міста» гості познайомилися з широкою палітрою бібліотечних заходів, направлених на залучення дітей міста і області до бібліотеки, книги і читання, змістовного дозвілля.
Звіт-свято відкрила директор бібліотеки Жайворонок Т. А. Теплі слова визнання і побажань прозвучали з вуст Димитрова М. Ф., начальника обласного управління культури національностей та релігій, Іванової Н. В., голови постійної комісії з питань культури, науки і освіти, сім’ї, молоді і спорту при Миколаївській обласній Раді, Шуляра В. І., директора інституту післядипломної освіти вчителів, соціальних партнерів бібліотеки, колег, юних читачів і їх батьків.
На завершення друзі бібліотеки отримали подячні листи за співпрацю. Усі присутні на святі дійшли висновку, що робота обласної бібліотеки для дітей ім.. В. О. Лягіна – культурно-освітнього, дозвіллєвого і навчального центру міста і області потребує найвищої оцінки та підтримки!