«Хай завжди співають вам пташки»

       Сьогодні бібліотекарями відділу обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів був проведений Аукціон цікавих повідомлень «Хай завжди співають вам пташки»
У заході взяли участь учні 2-А, 2-Б класів школи № 59. На аукціон виставлялися цікаві повідомлення, підготовлені як бібліотекарями,так і школярами. Діти повинні були уважно слухати, а потім віддати свій голос за найцікавіший факт. Хвилю емоцій викликав у дітей хіт-парад Най-най-най «Птахи велетні». Незважаючи на те, що перше місце серед най-най-най займає африканський страус, за голосами дітей його поділили білий лебідь та імператорський пінгвін.
У рейтингу «Найкращі та найдивовижніші серед птахів» брала участь велика кількість пташок, але саме птах тоді здивував усіх своїм забарвленням та ненажерливістю.
Діти, як справжні знавці природи України, відвідали «Пташину конференцію». Їм необхідно було за наданою характеристикою вгадати, що це за пташка. І вони справилися із завданням «на відмінно».
А ще вони із задоволенням відшукали птахів, захованих у сканворді.
До речі, аукціон – лише один із бібліотечних заходів, передбачених акцією «Світ пернатих чекає підтримки дітей». Запрошуємо усіх любителів природи до бібліотеки. Тут на вас чекає багато цікавого!