Письменники Миколаївщини

       Кожен, хто народився на миколаївській землі, повинен знати її історію, визначних людей та письменників, які оспівували і продовжують оспівувати у своїй творчості наш край.
Саме для того, щоб більше дізнатися про митців Миколаївщини, 14 квітня бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів завітали до Миколаївської спеціальної школи-інтернату № 3 з літературною панорамою «Література рідного краю».
Ведучі Сухопарова Анна та Вовк Олена розповіли дітям цікаві факти з життя таких визначних письменників, як Микола Аркас, Дніпрова Чайка, Спиридон Черкасенко, Борис Мозолевський, Олесь Бердник та інші. Зачитувались вірші Дмитра Кременя, В`ячеслава Качуріна, гуморески Павла Глазового, демонструвались рідкісні відеозаписи, де свої вірші читав Микола Вінграновський, пісні на слова Марка Лисянського. Присутні ознайомились зі збірками миколаївських авторів та переглянули відеоряд на цю тему.
Тих, хто хоче більш детально ознайомитись з життям та творчістю миколаївських письменників, а також прочитати їх твори, запрошуємо до нашої бібліотеки, а також ви маєте змогу познайомитись з письменниками Миколаївщини на нашому сайті у розділі «Моя Миколаївщина».