Гостює осінь у дітей

      Кожна пора року по-своєму прекрасна, але жодна не зрівняється красою з осінню. 10 листопада, не дивлячись на дощову погоду, у бібліотеці було весело, гамірно, тепло і сонячно від посмішок. То до відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів прийшли учні 1-В класу школи №59, їхні мами та бабусі на свято «Гостює осінь у дітей».
Завітала на свято до дітей золота красуня Осінь з синами-місяцями. Маленькі читачі підготували яскраву костюмовану сценку про важливі і корисні овочі «Сперечались овочі». Дізналися дітки на святі, чому місяці осені так називаються і які мали назви у минулому, чому восени листя змінює колір і опадає. Чарівниця-осінь запропонувала малечі створити аплікації з різнокольорових листочків «Осіннє диво» і подарувала їм маленький сюрприз – казку «Осінні клопоти» у виконанні акторів лялькового театру книги «Буратіно».
Під час свята діти залюбки відгадували загадки та весело грали в ігри. Наприкінці свята Осінь пригостила маленьких читачів смачними і корисними яблуками.