У нас в гостях – письменник!

     Кожна зустріч з письменником у бібліотеці – завжди свято для юних читачів і самого письменника.
15 травня в обласній бібліотеці для дітей імені В. О. Лягіна відбулася зустріч шестикласників ЗОШ № 34 з миколаївським письменником Євгеном Альбертовичем Куцевим. Євген Альбертович – людина неординарна. У нього цікава біографія. Бувший моряк, а сьогодні вихователь і педагог, він звернувся до написання книг, а саме – казок. На даний час він є автором трьох чудових книг: «Сказки новогодней елки» (2012), «Сказка про Три-Седьмое царство» (2013) і «Сказки волшебные и правдивые» (2016). Його казки незвичайні, вони адресовані і дітям, і дорослим – всім, хто любить свою сім`ю, природу, навколишній світ і вміє своїми руками творити маленькі чародійства. Казки сповнені фантазії, пригод, гумору. Вони напрочуд доброзичливі до щирих відкритих сердець.
Зустріч пройшла у невимушеній творчій атмосфері, у формі вільного і довірливого спілкування. Автор з гумором розповідав про себе, про свої літературні уподобання, особливо наголошуючи на тому, що в житті кожної людини книга повинна займати найпочесніше місце. Адже саме книга формує особистість, впливає на вибір життєвого шляху, дає відповіді на найрізноманітніші питання.
Діти з великим інтересом і задоволенням спілкувалися з письменником, задавали питання щодо його творчості та планів на майбутнє. А ще побажали Євгену Альбертовичу реалізувати свої нові творчі задуми та пообіцяли дотримуватися його настанов – любити книги та дружити з бібліотекою.