Весняна зустріч у бібліотеці.

       17 травня у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей імені В. О. Лягіна відбулася весняна подія – творча зустріч з Миколаївською письменницею Ольгою Славною. Весняна – тому що у літераторки дуже сонячна, світла і щира душа. Ольга Ярославівна Швець-Червякова (Славна) – член Національної спілки письменників України, автор семи книг. Її творчість багатогранна: поезія, проза, драматургія, музика та пісні.
На зустріч з Ольгою Славною завітали учні 6-7-х класів ЗОШ №13. Спілкування пройшло у творчій та невимушеній атмосфері. Адже її твори, а особливо поезія, викликають найкращі відгуки в душах і дорослих, і дітей. Вони є близькими і співзвучними їхнім почуттям. «Дивлюсь на світ дитячими очима», «Творіть добро», «Щасливий квиток», «Одкровення», «Права на щастя» – ось тільки декілька назв її поезій. Своє натхнення і щирість серця поетеса черпає з народних витоків Прибузького краю.
Ольга Славна не лише детально познайомила учнів зі своєю творчістю. Великий захват у дітей викликало її виконання власних пісень. В свою чергу, бібліотека підготувала подарунок – читання поезій авторки, записаних на відео.