Профі-клас «Hobbies and interests» з гостею Світланою Чебановою

        А Миколаївщина святкує своє славне 80-ліття!
На честь цього свята у відділі обслуговування учнів 5-9 класів відбувся краєзнавчий профі-клас «Hobbies and interests», гасло якого звучало так: «Обери собі інтерес до душі!». На захід завітали вихованці гуртка англійської мови Клубу юних моряків разом зі своїм керівником та батьками.
Зустріч стала справжнім святом як для юних читачів, так і для вельмишановної гості бібліотеки – Світлани Чебанової – художника-ілюстратора, відомій особистості в Миколаєві та й не тільки.
У невимушеній атмосфері, у форматі книгочаю з цукерками та печивом проходила розмова між малечею та Світланою. Діти, з притаманною їм безпосередністю, охоче ділилися своїми мріями, здобутками в тих справах, якими вони займаються, навіть своїми сокровенними таємницями.
Наша гостя стала для дітей прикладом того, що варто займатися в житті лише тим, що любиш, чим гориш, чим захоплюєшся, і тоді можна себе відчути дійсно щасливою людиною.
Час зустрічі промайнув дуже швидко, і наприкінці діти ініціювали автограф-сесію та фотосет зі Світланою – людиною, яка надихає на добро, на творчість та на любов до рідного міста!