Я все люблю у своїм краю

     Цими днями наша Миколаївська область святкує своє 80-ліття. Готуючись до цієї дати, бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів запропонували своїм юним читачам-учням 3-Г, 4-А, 4-Б та 4-В класів школи № 59 підготувати міні-проекти з вивчення рідного краю.
Діти з захопленням відгукнулися на таку пропозицію. Вони готували повідомлення, відшукували незвичайні факти, разом з батьками робили слайд- презентації.
І ось протягом 19-21 вересня учні відправилися у краєзнавчу експедицію. «Я все люблю у своїм краю». Ми заочно відвідали Трикратський ліс, Гранітно-степове Побужжя, Ольвію, здійснили експедицію по річках Інгул та Південний Буг і незабули про найкращий в Україні Зоопарк. Разом із бібліотекарями маленькі дослідники захищали свої проекти.
Крім нашого «домашнього завдання» діти перевірили свої знання, відповідаючи на різні запитання щодо історії міста і краю, видатних людей Миколаївщини, улюблених куточків Миколаївської області. А ще ми всі разом визначали 7 чудес Миколаєва. Зустрічі були дуже емоційними, ігровими, веселими, інколи занадто гамірними, та головне – пізнавальними.