«Страшенно-веселий Хеллоуїн»

       Саме так, страшенно – весело було 31 жовтня в відділі обслуговування дітей дошкільного віку та 1-4 класів. Бібліотекарі відділу, як завжди, розіграли цілу виставу перед маленькими «монстриками» і їх вихователями.
На маленький шабаш прийшли дві милі відьмочки, яких вигнав Сер Почесний Привид зі Школи Відьом, і потрібно було терміново виконати завдання, інакше Відьми не потраплять на свято Хеллоуїн. Діти з великим бажанням допомагали шукати чарівні конверти із завданнями: складали картинки за номерами, гралися з «чортяцькими» хвостами, дізналися про свято Дня Всіх Святих.
Всі разом пройшли через небезпечне болото, побували у начитаних чортиків, де їм довелося грати зі шкідливою мітлою, годували голодних кажанів бубликами, розповідали вірш про Хеллоуїн і відгадували непрості загадки від Баби Яги.
Родзинкою цієї вечірки були танці, але не прості – танець з чарівним яблучком і танець на стільці, у виконанні вихователів. І, звичайно ж, не обійшлося без смачненького, Сер Почесний Привид пригощав усіх дітлахів цукерками.