Віртуальна мандрівка «Україна від А до Я»

      24 серпня наша Батьківщина – Україна буде відзначати 27-у річницю своєї Незалежності. Напередодні свята, 22 серпня працівники відділу обслуговування читачів дошкільного віку та учнів 1-4 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна разом з читачами вирушили у віртуальну мандрівку «Україна від А до Я».
Діти за одну годину встигли відвідати 7 Природних Чудес України: Подільські Товтри, Дністровський каньйон, озеро Світязь, заповідник Асканію-Нову, озеро Синевир, Гранітно-степове Побужжя і Мармурову печеру. Вражень було багато: адже, крім неймовірно гарних світлин нашої країни, читачі мали змогу подивитися і фрагменти відеосюжетів та на власні очі переконатися в правдивості розповідей.
Читачі послухали дуже гарні й романтичні легенди, про деякі мальовничі куточки України й, звичайно, поділилися своїми мріями, де б вони хотіли побувати. А дехто поділився своїми враженнями про ті міста, у яких вже побував. Під час мандрівки, розгадуючи кросворд, діти згадали народні символи України, відгадали назви найбільших міст, а також із задоволенням пограли в цікаві настільні ігри: «Міста України», «Подорожуємо Україною», «Символи України».