Презентація книги Людмили Чижової «Зварю тобі борщику»

    18 квітня 2019 року в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім.  В.О.Лягіна відбулася презентація книг відомої миколаївської письменниці Людмили Чижової «Зварю тобі борщику». Захід пройшов у рамках XVII виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга – 2019».
    Книга Людмили Чижової побачила світ у видавництві «Іліон» (Директор А.В. Румянцева), а яскраві малюнки до неї створила Світлана Туз, художник обласної бібліотеки для дітей.
    Бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів старанно підготувалися до презентації, адже книжка доволі незвичайна, а дуже-дуже смачна і по-справжньому святкова. Читаючи її, можна дізнатися багато цікавого про українські свята, традиції та улюблені українські страви. Тому захід пройшов у форматі «Поетичних смаколиків». На дітей чекали цікаві ігри за темою книги, буктрейлер, майстер-класи від Людмили Чижової та Світлани Туз. А діти, в свою чергу, підготували письменниці сюрприз – поетичний колаж віршів зі збірки «Зварю тобі борщику».
    На завершення всі пригощалися смаколиками від Людмили Чижової, дякували за цікаву і корисну книгу та бажали письменниці здоров’я та нових книг.