Презентація книги Віктора Вальда «Меч Сагайдачного»

 26 травня, у недільний вихідний день,  Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна радо зібрала шанувальників  української історичної прози. Адже до Миколаєва завітав письменник Віктор Вальд з міста Херсона.

Миколаївський читач вперше мав таку нагоду познайомитися як з автором безпосередньо, так і з його творчістю. На захід завітали шановні гості –  представники Миколаївського міжрайонного осередку «Просвіта ім. Миколи Аркаса», студенти-філологи 246 групи Чорноморського національного  університету імені Петра Могили на чолі з куратором Владленою Руссовою  та  ті, які є небайдужими до історії України.

Слід зазначити, що Віктор Вальд є лауреатом літературної премії Коронація слова у 2017 році за роман «Останній бій Урус-шайтана».

Нещодавно вийшла його нова книга «Меч Сагайдачного», яку і презентував письменник під час зустрічі.

Пан Віктор щиро розповів про свій творчий шлях, познайомив  з книжками та цікавими історіями свого життя.

Гості заходу ставили  різноманітні запитання щодо книг Віктора Вальда, особливо тих, які розповідають читачу  про козацькі часи в  історії України. Адже читання такої літератури вкрай важливе не тільки дорослому читачеві, але й  буде цікавим для учнів старших класів.

Безмежно вдячні письменнику за невимушену атмосферу під час презентації,  чекатимемо на нові книги та нові зустрічі!