УВАГА! Відкритий літературний фестиваль «BooKids Fest»!

Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна, завдяки  отриманому гранту від Українського Культурного Фонду,  1- 4 жовтня 2019 року проводить   Відкритий літературний фестиваль «BooKids Fest».

У ці дні на базі  Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна  та 5 районів Миколаївської області  –  Новодеського, Вознесенського, Вітовського, Березанського та Веселинського  відбудуться виїзні зустрічі письменників Миколаївщини з читачами дитячих бібліотек та вихованцями загальноосвітніх шкіл-інтернатів.
За участю миколаївських  дитячих письменників  планується проведення професійної подіум- дискусії для педагогічних та бібліотечних працівників, присвяченого темі дитячого читання на сучасному етапі.  Дитячі бібліотеки і бібліотеки шкіл-інтернатів отримають комплекти  дитячих книжок. 

Результатом проведення фестивалю  «BooKids Fest» стане створення  електронного ресурсу «Дитяче КнигоКОЛО». На сьогоднішній  день цей ресурс вже створено. В ньому представлена інформація про видавництва, в тому числі краєзнавчі та книготоргівельні установи, продукція яких в повній мірі відповідає потребам бібліотек, що обслуговують дітей. Бібліотечні фахівці України, в т.ч. Миколаївської області, використовуючи інформацію ресурсу, зможуть якісніше, ефективніше та в повному обсязі формувати свої фонди та задовольняти потреби дітей-читачів.
https://ludmilal82.wixsite.com/knugokolo…

Запрошуємо юних любителів  книги та організаторів дитячого читання до участі у фестивалі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *