Квест-екскурсія «І Старий Миколаїв ожива!»

Ми любимо наш Миколаїв!

Саме тому наші читачі –  вихованці гуртка англійської мови Клубу юних моряків з флотилією і пішли пізнавати його під час квест-екскурсії «І Старий Миколаїв ожива!»

Вони знайомилися, з історичними місцями міста, з миколаївцями, які прославили і прославляють його далеко за межами країни.

 Про ним нам нагадують будинки, назви вулиць, скверів та справи всього їх життя.

Отже, згадайте про них і Ви, друзі:

Микола Павлович Леонтович – (20 грудня 1876, Єлисаветград, нині Кропивницький — не раніше 1937-го, місце смерті невідоме) — міський голова Миколаєва (1909–1917), фундатор миколаївського зоопарку

Марк Лисянський – поет, автор текстів пісень;

Гнат Шевченко – легендарний матрос імператорського флоту, герой оборони Севастополя 1854–1855 років, пам’ятник якому стоїть перед Миколаївським будівельним коледжем;

Доментій Дзіно – пристрасний колекціонер і поціновувач старовини;

Миха́йло Па́влович Мангана́рі — адмірал (1876), гідрограф, головний командир Миколаївського порту у 1863—1873 рр., головний командир Чорноморського флоту і портів та військовий губернатор Миколаєва у 1881—1882 рр..

Це лише мала частина видатних особистостей, про яку ми встигли згадати під час квесту. Але наступні прогулянки містом подарують нові знайомства!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *