Розпочато прийом заявок для участі в щорічному обласному конкурсі «Краща Миколаївська книга»

Шановні автори та керівники видавництв і поліграфічних підприємств області!

       Запрошуємо Вас взяти участь в щорічному обласному конкурсі «Краща Миколаївська книга», заснованому Миколаївською обласною державною адміністрацією, який проводиться в рамках реалізації обласної Програми підтримки вітчизняного книговидання, книгорозповсюдження та популяризації української книги у Миколаївській області на 2017-2021 роки.
     Конкурс проводиться за номінаціями:
«Краще історико-краєзнавче видання»;
«Краще учбове видання та підручники»;
«Краща поетична збірка»;
«Краще прозаїчне видання»;
«Краще видання для дітей та юнацтва»;
«Кращий літературний дебют».
     До участі у конкурсі допускаються книги місцевих авторів, які були вперше видані впродовж 2019 року у видавництвах, видавничих організаціях, поліграфічних підприємствах області, які внесені до Державного реєстру видавців, виготівників та розповсюджувачів видавничої продукції.
     Прийом книг здійснюється до 01 березня 2020 року управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22, каб. 827 (8-й поверх), тел. (0512) 37-48-28, e-mail: upi@mk.gov.ua. 
     До участі у конкурсі можуть бути представлені кілька видань, але не більше трьох у кожній номінації. До кожної конкурсної книги додається заявка, оформлена за встановленим зразком (додається).
  З Положенням про щорічний обласний конкурс «Краща Миколаївська книга» можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Миколаївської облдержадміністрації (http://www.mk.gov.ua/ua/oda/order/?doc_id=15482 ).
     Книги, подані на конкурс, оплаті та поверненню не підлягають, вони залишаються в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації з метою використання на міжнародних, всеукраїнських та регіональних виставках та заходах. Перелік поданих для участі у конкурсі видань оприлюднюється на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *