Тиждень Бібліографії «Цікаві таємниці у бібліографічній скарбниці»

З 24 до 28 лютого в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна пройшов Тиждень Бібліографії «Цікаві таємниці у бібліографічній скарбниці». Протягом тижня читачі знайомилися з довідниковим фондом бібліотеки. У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів пройшов Webурок «Твої друзі і помічники – книги».

Саме для тих, хто бажав розширити свій кругозір, хто хотів глибше ознайомитися з існуючою довідковою літературою бібліотеки, навчитися самостійно користуватися енциклопедіями, словниками, довідниками для учнів 5-9 класів була оформлена виставка-підказка:  «100 тисяч «чому?».

Вихованці гуртка англійської мови Клубу юних моряків з флотилією завітали на Webурок «Світ довідкових видань». Діти розв’язували ребуси, знайомилися з довідковою літературою та раритетними довідковими виданнями бібліотеки, вчилися користуватися ними, шукали відповіді на запитання.

Відділ масової роботи та естетичного виховання підготував віртуальну книжкову виставку «Мистецтво від А до Я». Скориставшись цими книжками, читачі більше дізнаються про життя видатних художників, живопис, музику, танець, архітектуру, моду, музеї, театр та кіно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *