Підведено підсумки Всеукраїнського онлайн конкурсу фотомалюнка «Мрійник року»

   З 18 по 31 травня 2020 року Національна бібліотека України для дітей проводила Всеукраїнський конкурс фотомалюнка «Мрійник року». Діти – учасники від Миколаївської області  малювали  свою мрію, фотографували та повідомленням відправляли  на сторінку Facebook Національної бібліотеки України для дітей.

   Надіслані фото, а їх більше ста з різних районів області,  можна переглянути у фотоальбомі «Мрійник року» за посиланням https://www.facebook.com/pg/nbukids/photos/?tab=album&album_id=1966231913509092. Найактивнішими виявилися діти зі Снігурівського, Баштанського, Новобузького та  Березанського   районів.  Всі бажаючі мали нагоду проголосувати за кращі  роботи до 29 травня. Переможців було  визначено методом «народного голосування» –  кількістю вподобань, а найкращих обирали професійні художники.

   Результати фотоконкурсу було оголошено в прямому ефірі 1 червня у Міжнародний день захисту дітей генеральним директором Національної бібліотеки України для дітей Аллою Іванівною Гордієнко. Переможцями Всеукраїнського конкурсу фотомалюнка «Мрійник року» стали  15 робіт, які набрали найбільшу кількість уподобань, а  5 найкращих з них визначили професійні художники.

   Серед відібраних малюнків за рейтингом голосів перемогу отримали  роботи дітей нашої області: Фурмана Максима( 10 років ) з м. Новий Буг (дитяча студія «Джерело») – робота  «Мрію про великого папугу» та Оселедченко Вікторії (13 років) також з  м. Новий Буг – робота “Венеція”. Вітаємо переможців!

     Малюнки  переможців будуть розміщені у трeтьому номері професійного науково-практичного журналу «Бібліотека у форматі Д°», малюнки талановитих мрійників побачить вся бібліотечна Україна.

     Вже наступного дня організаційний комітет Всеукраїнського конкурсу дитячого фотомалюнка «Мрійник року» прийняв рішення окремо виділити роботи, пов’язані з книжкою, читанням та бібліотекою. Таким  чином з близько 2 тисяч малюнків було відібрано 12 робіт.  З радістю повідомляємо, що  перемогу отримали  малюнки дітей з міста Миколаєва та області: Голоти Дмитра, 12 років ( м. Миколаів)  – робота «Моя мрія вирости справжньою людиною» з підписом: «У цьому мені допомагають книги. Одна з них-Тореодори з Васюківки» та Чорного Андрія, 9 років (смт. Єланець ) – робота   “Мрію стати бібліотекарем, як мама”.

      

 

 

 

Вітаємо переможців!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *