«День Знань – день нових очікувань»

     Відчуття, які виникають у дітей і їх батьків  першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День Знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і довгоочікуваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Вже традиційно,  перший день навчального року учні  шкіл мікрорайону яскраво проводять в Обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна

    Не став винятком і нинішній рік. Хоча адаптивний карантин вніс свої корективи у День знань.  1 вересня 2020 р. відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1- 4 класів,  дотримуючись умов карантину, запросив юних читачів, учнів 2А кл. ЗОШ №59  на ігрову програму  «День Знань – день нових очікувань». Діти були у захваті! Разом з героями свята –  літерами «А» та «Я»   вони  виконували різні  пізнавальні та розважальні завдання: згадали голосні та приголосні літери,  грали в ігри, міркували щодо питань дружби, а на завершення взяли участь у танцювальному марафоні. 

     Бібліотекарі  і юні читачі отримали заряд позитиву на весь навчальний рік. Попереду – цікаві зустрічі, літературні подорожі, конкурси та багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *