Хочеш знати рідний край – у бібліотеку завітай

З 7 по 13 вересня в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна пройшов Тиждень бібліографії «Хочеш знати рідний край – у бібліотеку завітай». Протягом тижня читачі здійснили віртуальну екскурсію «Заповідними стежками Миколаївщини» (за інформаційним списком літератури). Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів підготував електронний перегляд краєзнавчих видань «Хочеш знати рідний край – у бібліотеку завітай».

У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів оформлена книжкова виставка «Миколаївщина – перлина Прибужжя». Бібліотекарі цього відділу разом з Вірою Іванівною Марущак завітали до малечі ДНЗ № 115, щоб познайомити їх з творчістю письменниці.

Читачі відділу обслуговування учнів 5-9 класів мандрували краєм. А допомагали їм у подорожі книжкові виставки «Вулиці міста розповідають», «Літературне розмаїття краю» та краєзнавчі бібліографічні посібники – покажчики, списки, путівники, як у друкованому, так і в електронному вигляді, які розміщені на сайті нашої бібліотеки у розділі «Моя Миколаїщина».

Відділ масової роботи та естетичного виховання підготував віртуальну книжкову виставку «Мистецька палітра Миколаївщини». Скориставшись цими книжками, читачі більше дізнаються про життя видатних художників, живопис, музику, танець, архітектуру, моду, музеї, театр та кіно.

Читачі Каштанової бібліотеки цього тижня могли перевірити свої знання чи розширити кругозір, довідатися багато цікавого про рідний край. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *