Обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ» розпочато!

     З метою  виховання у дітей гуманного ставлення до навколишнього середовища, розкриття у творчості їхнього прагнення до збереження і примноження природних ресурсів,  Обласною бібліотекою для дітей ім. В.О. Лягіна з  1 березня по 1 травня  2021 року оголошено обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ».

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 18 років.

   На Конкурс приймаються виключно оригінальні індивідуальні та колективні малюнки, які вперше подаються до участі в конкурсах. Роботи готуються за тематичними напрямами:

  1. Наше майбутнє – зелена і чиста планета
  2. Збережемо свій рідний край
  3. Скажемо «Ні» забрудненню Землі

     Роботи мають надсилатися із коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, дата народження, домашня адреса (поштова), адреса електронної пошти, телефон для зв’язку; для колективних робіт – додати ПІБ керівника художнього гуртка  до організатора обласного туру на поштову адресу: 54001, м. Миколаїв, вул. Спаська, 66.

    Усіх учасників, конкурсні роботи яких пройшли у підсумковий тур, буде відзначено Дипломами.

    Переможців Конкурсу буде оголошено Національною бібліотекою України для дітей  1 червня 2021 року, у Міжнародний день захисту дітей, напередодні Всесвітнього дня охорони довкілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *