«Незалежна і єдина – моя Україна!»

  Друзі! Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!».   Національна бібліотека України для дітей, Національна спілка художників України, Видавництво «Vivat», ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» та Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України організує та та проводе Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!» до 30-річчя незалежності України з березня по серпень 2021 р. відповідно до Указу Президента України №459/2020 від 21 жовтня 2020 року «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України».

   Основними завданнями Конкурсу є утвердження в свідомості та почуттях юних громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї країни та її Незалежності, українського народу, його культури, звичаїв та традицій; виявлення і підтримка творчих здібностей у дітей; надання можливості для розвитку їх творчого та інтелектуального потенціалу, розкриття дітьми власних думок і світобачення через призму конкурсних робіт, проявляючи творчість, креативність та оригінальність. Мета Конкурсу — формування високої громадянської свідомості у дітей; сприяння національно-патріотичному вихованню особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою; сприяння збереженню народних та родинних традицій, єдності і культурного розвитку нації.

Конкурс проводиться у три тури:

  • перший — з 1 березня по 1 червня на місцевому рівні;
  • другий — з 1 червня по 1липня на обласному рівні;
  • третій — з 11 липня по 24 серпня підсумковий в НБУ для дітей.

Умови конкурсу тут

   Чекаємо ваші роботи до 01 липня 2021 року за адресою: Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна, вул. Спаська, 66, м. Миколаїв, 54001

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *