«Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху»

«Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху»Запрошуємо вас, шановні читачі, у захоплюючу мандрівку сторінками книги, яку було створено дякуючи завзяттю та ентузіазму краєзнавців, істориків та діячів громадських організацій. Вони й досі з цікавістю вивчають історію рідного краю, захоплюються добою та пам’ятками давніх часів, продовжують археологічні дослідження.

Книга «Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху» – це плід консолідованих зусиль історика-науковця та місцевих аматорів краєзнавців Вітовщини. Видання познайомить вас ближче з історією Великого Князівства Литовського, діяльністю князів Ольгерда, Вітовта, Гедиміна на українських землях.

До видання українською та англійською мовами увійшли наукові дослідження литовського періоду на півдні України доцента кафедри історії Чорноморського національного університету імені Петра Могили Шевченко Наталії, а також напрацювання місцевих краєзнавців Ольги Ясько та Віктора Мниха.

Національна бібліотека України для дітей підготувала відеопрезентацію цього чудового видання для дорослих і маленьких дослідників історії України. Тож запрошуємо усіх бажаючих до перегляду.

Ця книга є у фонді нашої бібліотеки. Тож, якщо хто зацікавиться – після закінчення карантину ласкаво просимо до бібліотеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *