Моя професія

14 травня працівники Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна  Сергій Ковалевський і Валентина Тарасова завітали до учнів 8 класу школи №13 і провели інформину присвячену професіям, їх різновидам, плюсам і мінусам тієї чи іншої роботи.

         Бібліотекарі разом з дітьми дослідили процес історичного розвитку професій, дізналися про забуті спеціальності минулого та розмірковували, чому вони втратили актуальність у наш час.

         В ігровій формі діти познайомилися з найпопулярнішими професіями та особливостями роботи у таких сферах, як IT, медицина, освіта. Також  особливу увагу було акцентовано на сучасних професіях, про які мало хто  чув: бургеролог, менеджер екзотичного острову, дослідник панд тощо.

         Діти із зацікавленістю сприйняли інформацію, а також взяли участь в іграх, повідгадували тематичні загадки й ребуси, які для них підготували бібліотекарі.

         В результаті учні дізналися багато нового про професії минулого, сучасного і майбутнього і, безумовно, задумалися, а, можливо, дехто вже визначився з тим, ким хотів би стати у майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *