Обласний методичний день «Драйвове літо з бібліотекою»

Активізація читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних напрямів роботи бібліотек. З метою методичного забезпечення роботи з організації літніх читань 26 травня 2021 року Миколаївська обласна бібліотека для дітей організувала і провела   черговий обласний методичний день « Драйвове літо з бібліотекою».  Всього до проведення заходу онлайн долучилися  44 бібліотечних працівника області

Захід складався з двох частин: Професійна сесія і Ідеї по колу. Заняття відкрила модератор заходу Тетяна Нахова, завідувачка науково-методичного відділу  ОБД ім. В.О. Лягіна. В ході першої частини – професійної сесії – Таїсія  Кудіна, провідний бібліотекар відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів,  надала корисні практичні поради учасникам заходу  «Літній stream книжкових пригод у бібліотеці: онлайн і офлайн формати»

Під час другої частини «Ідеї по колу» своїми напрацюваннями за темою поділилися працівники бібліотек Березанської, Єланецької, Кривозерської  Первомайської бібліотек для дітей.  Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи за допомогою віртуальних виставок, буктрейлерів, онлайн-подорожей, відео-екскурсій, онлайн-мандрівок  в медіапросторі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *