Обласний методичний день. Зустріч з миколаївською письменницею Анною Софіною

16 червня 2021 року у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна,  у форматі Обласного методичного дня, відбулась онлайн-зустріч молодої талановитої миколаївської письменниці Анни Софіної з бібліотечними фахівцями миколаївської області. Модератором цього заходу була Оксана Голосна – завідувачка відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей.

Анна Софіна – миколаївська письменниця, володарка спеціальної відзнаки від часопису «Час і Події» м. Чикаго та Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» за рукопис книги  “Лавка продажу дітей”. Ця книга  написана під час авторського марафону NaNoWrimo – «Напиши новелу за місяць!». Під час нашого  заходу авторка презентувала саме цю книгу. В ній розповідається  про світ антиутопії, про світ в якому люди не можуть мати дітей, і їх «вирощують» в спеціально створених для цього фабриках. Тому купити дитину там щось закономірне, та не викликає дивних асоціацій. Ця книга вже з’явилась на полицях  бібліотек миколаївської області.

Також Анна Софіна є співавтором книги «Дивозбірка для допитливих дітей». Книга-календар, у якій вміщено 12 казок, а також добірка тематичних ігор, дослідів, завдань та квестів на кожен місяць у році. Книгу можна «оживити» на смартфоні за допомогою додатка Behind, та переглядати відео того, як виконували завдання від авторки.

Онлайн-зустріч виявилася цікавою та корисною. Авторка з задоволенням відповідала на численні питання учасників заходу та поділилася планами на майбутнє. А ще,  пані Анна   провела розіграш серед учасників онлайн-зустрічі.  Книгу с автографом «Лавка   продажу дітей», за найцікавіше запитання,  отримала Публічна бібліотека для дітей КЗ «Новобузька  публічна бібліотека» Новобузької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *