Всеукраїнська науково-практична конференція «Тенденції розвитку освітянських бібліотек в інформаційному суспільстві»

19 та 20 серпня   2021 р.  фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Тенденції розвитку освітянських бібліотек в інформаційному суспільстві», що відбулась на базі Науково-педагогічної  бібліотеки м. Миколаєва та Миколаївського інституту післядипломної педагогічної освіти під егідою Миколаївської обласної бібліотечної асоціації. Конференція орієнтована на представників бібліотек освітніх установ та спеціалістів із інформаційно-бібліотечного обслуговування, а також на працівників публічних бібліотек.

Присутні на конференції фахівці мали змогу ознайомитися з широким спектром напрямків роботи в умовах реалізації освітніх стандартів Нової української школи. Заступник директора  обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна  Олена Леонідівна Романченко  виступила з доповіддю за темою »Реновація процесів взаємодії дитячих і шкільних бібліотек». Ця тема була завжди актуальною для бібліотек різного рівня та підпорядкування, але сьогодні, як ніколи, вона набуває  нового, особливого значення. Адже шкільні й дитячі бібліотеки виступають як єдина команда на шляху розвитку та позитивних змін. А їх  тісна співпраця – це найкращий спосіб інформаційного  впливу на всебічний розвиток дитини.

  Дякуємо організаторам за організацію і проведення конференції на високому рівні, а також за надану можливість поділитися власним досвідом роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *