Патріотична гра-квест «В серці маю Україну» продовжується!

13 вересня 2021 року, в рамках патріотичного фестивалю «Я гордий тим, що українець зроду», присвяченого 25-річчю Конституції України і 30-річчю Незалежності України, фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна завітали до вихованців Широколанівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Вони поспілкувалися з дітьми, а також провели для них захоплюючу патріотичну гру-квест «В серці маю Україну». Дітлахи поділилися на команди і відправились «мандрувати» за маршрутами. На зупинках під назвами «Загадкова», «Казкова», «Мандрівка», «Козацька» та «Символи України» вони отримували цікаві завдання, для виконання яких слід було проявити кмітливість, знання історії України, її символів тощо. За правильні відповіді учасники отримували конверти з літерами. І на завершення квесту, розташувавши літери у певному порядку, вони склали девіз «В серці маю Україну». Свято пройшло яскраво та пізнавально. Кожна команда була відзначена дипломом за участь у квесті.

Бібліотека подарувала комплект книжок вихованцям Широколанівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, а діти, в свою чергу, презентували бібліотекарям власноруч створену картину-витинанку.

Але наш патріотичний фестиваль не закінчується. На нас чекають ще кілька виїзних локацій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *