Обласний методичний день «Бібліотека як інформаційний центр з краєзнавчої бібліографії»

22 вересня 2021 року фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна організували та провели чергову професійну онлайн зустріч у форматі Обласного методичного дня для працівників бібліотек, що працюють з дітьми, за темою «Бібліотека як інформаційний центр з краєзнавчої бібліографії». Учасниками заходу стали 28 бібліотечних спеціалістів.

В першій частині заходу, Шевцова Людмила, провідний бібліограф інформаційно-бібліографічного відділу МОБД надала професійну консультацію за темою «Інформаційні ресурси з питань краєзнавчої роботи Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна».
Корисною також стала і Презентація електронного ресурсу «Хочеш знати рідний край – у бібліотеку завітай», яку представила Голенко Ірина , завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів МОБД.

Під час другої частини слухачі стали учасниками краєзнавчої гри «Герольд-вiзитка рiдного краю», яку майстерно провела з ними провідний бібліограф МОБД Людмила Щевцова.
Сподіваємося, що отримані знання та інформаційні навички допоможуть бібліотечним фахівцям в їх краєзнавчій та інформаційній діяльності.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *