Патріотичний квест «Україна починається з тебе»

       Сьогодні, 23 серпня у відділі обслуговування учнів 5-9 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім.В.О.Лягіна панувала святкова атмосфера. Адже, читачі відзначали найголовніше свято нашої держави – День Незалежності України.
Діти разом з батьками здійснили інтелектуально-пригодницьку подорож у формі патріотичного квесту «Україна починається з тебе», розділившись заздалегідь на 4 команди «Тризуб», «Прапор», «Коституція» та «Булава». Під час гри на учасників чекали цікаві та пізнавальні завдання, такі як: “Чарівний квадрат”, конкурс «Так чи ні», шифровка «Чиє це ім’я?», гра юних мовознавців «Сірник чи сирник?» та багато інших.
Граючись, діти відкривали для себе багато нового та цікавого: надбання українців, українську кухню, традиції та культуру рідної країни. А календар-галерея «Знай наших» допоміг зануритися у захоплюючу подорож по історії України та надихнув читачів більше дізнатися про визначних постатей своєї Батьківщини.
На останній зупинці всі команди зібралися разом і дружньо взяли участь у акції до Дня прапора «Наш жовто-синій оберіг» та танцювальному флешмобі «Єдина Україна».
Наприкінці свята на всіх чекав приємний творчих сюрприз – майстер-клас з виготовлення патріотичного браслету, який залишиться на згадку про сьогоднішню зустріч.
Віримо, що такі заходи згуртовують та виховують справжніх патріотів своєї держави! Вітаємо всіх з Днем Незалежності України!