Всеукраїнський експеримент

05 жовтня 2023 року, в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася зустріч педагогів освітніх закладів, які впроваджують Всеукраїнський експеримент “Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику”.
Під час заходу підбито підсумки дослідно-експериментальної роботи на Миколаївщині за 2017-2023 роки та відзначено кращих медіапедагогів за результатами експерименту. Серед учасників була й представниця Миколаївської обласної бібліотеки для дітей Щука Наталя.
За активну участь у Всеукраїнському експерименті, учасників експериментальних закладів відзначено подяками Інституту соціальної та політичної психології НАПН України та вручено комплекти медіаосвітньої літератури від Академії Української Преси.
Миколаївська обласна бібліотека для дітей висловлює щиру вдячність Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти та його директору – Шуляру Василю Івановичу за співпрацю та допомогу у впровадженні інноваційних медіатехнологій, що посприяє розвитку та підвищенню якості обслуговування у нашій бібліотеці та бібліотеках області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *