Справжній майстер-клас – це КЛАС!!!

        Хто любить малювати? Впевнені, що у відповідь почуємо безліч позитивних відповідей. Адже, перш ніж навчитися писати, ми всі вчимося малювати. Це одне з найулюбленіших занять малечі!
Сьогодні для всіх охочих помалювати, а саме для учнів 9-а класу Миколаївського класичного ліцею, був проведений майстер-клас з петриківського розпису. А проводили заняття наші давні друзі – вихованці гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Мальви» та їх керівник Парфенюк Ірина Георгіївна (Міський палац творчості учнів).
Спочатку ліцеїсти ознайомилися з історією походження «петриківки», познайомилися з основними елементами цього народного декоративного мистецтва, побачили предмети побуту, які були оздоблені у стилі Петриківського розпису…. А потім на всіх чекав професійний майстер-клас з цього виду розпису. Діти з задоволенням спробували свої сили у створенні унікальних малюнків, адже кожна людина має нереалізований потенціал творчості.
Велика подяка за «творче рандеву» особисто Ірині Георгіївні Парфенюк та її вихованцям. Бажаємо творчих успіхів, натхнення та професійних досягнень.
Сподіваємося на подальшу співпрацю!