Еспресо. Вибір читачів

Стартував 4-й сезон Книжкова премія “Еспресо. Вибір читачів”, яка була започаткована ГО «Демфорум» та телеканалом «Еспресо» у 2017 році з метою відзначення найкращих вітчизняних літературних новинок року та задля підтримки інтересу до читання книжок в Україні. Наразі Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна приймає участь у 3-му етапі Книжкової Премії “Еспресо. Вибір читачів 2020” у двох номінаціях: «Література для дітей» та «Література для підлітків».

Серед фіналістів номінації «Література для дітей» – Таня Поставна з книжкою «Коли я була лисицею», Грася Олійко «Історія, яку розповіла Жука» та Оля Русіна «Мія і місячне затемнення».
Фіналістами цьогорічної номінації «Література для підлітків» стали книги : «Не кажи нікому» Саші Камінської, «Шпигунки з притулку Артеміда» Наталії Довгопол та «Сірка на порох» Івана Андрусяка.

Для участі читачам бібліотеки пропонується прочитати три книги в своїх категоріях та обрати найкращу, заповнивши анкету. Заповнити анкету для голосування можна до 30 листопада 2020 року включно. Крім задоволення від читання читачі отримають на згадку книжкову закладку. Тож запрошуємо наших читачів до участі та обираємо кращу книгу 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *