Lit-студія на Спаській, 66

23 березня 2021 р.  в Обласній бібліотеці для дітей ім. В.О.Лягіна  запрацювала «Lit-студія на Спаській, 66». Започаткована бібліотекою та Миколаївською обласною організацією НСПУ, вона покликана розвивати та підтримувати літературні здібності юних талантів – читачів дитячих бібліотек Миколаївщини.

          На зустріч зі студійцями завітала відома миколаївська письменниця Тетяна Свірська, авторка чудових творів для дітей. Вона познайомила присутніх  зі своєю творчістю, поділилася секретами письменницької майстерності, відповіла на дитячі запитання. В ході спілкування жваво обговорювалися літературні уподобання учасників зустрічі – дітей і пані Тетяни. В результаті письменниця пішла з бібліотеки з книжками, які порадили їй узяти юні читайлики.

         Всі, хто завітав на літературні сходини, отримали від літераторки в подарунок її книжечку «У світлім-пресвітлім казковому лісі».

          Студія стартувала, а це означає, що на дітей чекають нові приємні зустрічі, яскраві враження та захоплююче занурення у літературне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *