Міжнародний день захисту дітей у бібліотеці

       1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Цього дня у всіх великих і маленьких містах і селах України пройшли цікаві і веселі заходи для малечі з іграми, конкурсами, концертами і солодкими подарунками.
Наша бібліотека також взяла активну участь у святкуванні. Напередодні працівники бібліотеки пройшлися головною вулицею міста і запросили дітлахів та їх батьків 1 червня в гості до бібліотеки.
Святкового дня для всіх тих, хто до нас завітав, пройшли цікаві та веселі заходи: літературно-розважальна гра “Щасливе дитинство з книгою”, ігрова арт-арена “Парад-алле літературних героїв”, інтернет-крос “Що це таке?”, ігровий book-Lend «Казковий ярмарок перевтілень», флеш-моб «Biblio Dans».
Наші маленькі гості грали, танцювали під мелодії “Опа! Читачі!” та “Бугі-вугі”, співали в караоке, створювали чудові малюнки на асфальті, складали пазли. Крім цього, діти із задоволенням взяли участь у “Казковому ярмарку перевтілень”, де вони мали змогу відчути себе літературними героями. Особливо сподобалася дітворі гра на підлозі – бібліотвістер “Веселі крученики”.
Привернула увагу всіх присутніх і АRTсушка – виставка дитячих малюнків. А запальна клоунеса Кльопа подарувала дітворі чудовий святковий настрій!
Відвідувачі ж Інтернет-центру спробували власні сили у святковому Інтернет-кросі. Результати забігу виявилися досить вдалими. Першими до фінішу добігли двоє юних спортсменів Гусаров Льоша та Чмельов Сергій, які подолали всю дистанцію за 10 хвилин. Результати інших спортсменів також були непоганими – 11, 12, 14 хвилин тощо. Молодці! Так тримати!
Неочікуваним сюрпризом і для дітей, і для бібліотеки став подарунок від бійців АТО – багато дитячих книжок! Велика подяка волонтерам Руслану Поспєлову та Веремеєнко Сергію!
Свято вдалося на славу і надовго запам’ятається дітям! А як все відбувалося – дивіться на наступних фото.