Детектив-шоу «Відчуй себе детективом»

       Яскравого сонячного дня 15 червня працівники бібліотеки провели незвичайну зустріч – детектив-шоу «Відчуй себе детективом». Під час заходу розглядалося прийняття нових членів до клубу, а також пропонувалося розв’язання неймовірних завдань, а саме: складання фотороботу злочинців, участь у зарядці для юних детективів та збирання речових доказів, які загубили Буратіно, Попелюшка, Мауглі, Снігова Королева та ін.
Діти із завзяттям взяли участь у детектив-шоу. Під час виконання завдань: «Детективна історія» та «Увага! Пограбування!» – учасників перевірили на кмітливість, винахідливість, почуття гумору, завдяки чому розслідування виявилося дуже веселим. Розгадування шифровки за допомогою азбуки танцюючих чоловічків, а також ігри «Детективний словник – знайди пари» та «Слухається справа» змусили юних детективів сконцентрувати увагу та показати свою обізнаність, зокрема, у законах детективного жанру.
Засідання проходило у дуже жвавій атмосфері. Час швидко промайнув. Але ця зустріч – не остання. Чекаємо на нові та ще більш захоплюючі.