Інформаційна гра-подорож «Ми діти вільної держави»

      Напередодні святкування Дня Конституції України у відділі обслуговування читачів дошкільного віку та учнів 1-4 класів працівники провели інформаційну гру – подорож «Ми діти вільної держави».
Історичні дані про створення Конституції України, що вона собою являє та як впливає на формування нашої незалежної, соборної, квітучої держави – такі факти були озвучені читачам.
Особливу увагу було приділено правам дитини. Тому, мандруючи країною «Права дитини», діти зробили чотири зупинки, а саме: І зупинка – Школа, ІІ – Будинок культури та Палац творчості, ІІІ – Лікарня і остання зупинка подорожі – Міліцейський відділок. На кожній із них читачі ознайомилися з певними правами дитини. Відповіли на запитання вікторини «Порушення прав казкових героїв», відгадували загадки, брали участь в естафетах. Із переліку харчових продуктів, діти вибирали найбільш корисні для здоров’я, за допомогою повітряних кульок вони перевірили, як працюють їхні легені.
Під кінець зустрічі перевірили знання із засвоєння матеріалу про права дитини, а наостанок наші любі читачі намалювали малюнки з українською символікою : карта України, тризуб та маленьких українку з українцем.