«Прекрасна моя УКРАЇНА»

     Не за високими горами, не за далекими лісами є неймовірно прекрасна країна. Не бачите її – озирніться навколо! Нескореність та волелюбство в історії держави, оригінальність міфів та легенд, неповторність традицій та звичаїв, найдавніші архітектурні пам’ятки в Європі дають право кожному українцю пишатися, що він живе у такому славному краї.

А ще Україна – неймовірно красива земля, прекрасна її природа. Її найбільша річка Дніпро тече через усю Україну і впадає у Чорне море. Є багато великих і маленьких річок і озер з чистою, прозорою водою. Краєвиди нашої Батьківщини надзвичайні, казкові. А скільки у нас палаців і замків, які збереглися з минулих століть?! Кожен з них має свою історію і величезну кількість таємниць. А печери?! Це справжня підземна казка!
Бажаєте дізнатися, які дива є в нашій рідній Україні? Тоді запрошуємо всіх вас до відділу обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів познайомитися з книжковою виставкою «Прекрасна моя УКРАЇНА». Маленьких читачів ми не тільки познайомимо з хорошими книгами, які розповідають про Україну, а ще й про ЧУДЕСА України розкажемо!
Чекаємо вас 21 серпня об 11.00