Віртуальна мандрівка до незвичайних бібліотек світу

      Ура! Ура! Ура! У нас з’явилися нові друзі! Сьогодні до бібліотеки завітали учні 4 класів Петрівської сільської школи Миколаївського району та ЗОШ № 61 м. Миколаєва. Вони залюбки стали нашими читачами. Діти спеціально приїхали, щоб познайомитися з Обласною бібліотекою для дітей ім. В.О.Лягіна. Новим читачам була проведена екскурсія по бібліотеці, бібліотекарі відділів обслуговування радо знайомили новеньких читачів з послугами і відкривали секретики своєї роботи. А у відділі обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів діти здійснили віртуальну мандрівку до незвичайних бібліотек світу.
Маленьких читайликів вразили незвичайні будівлі бібліотек і нетрадиційні інтер’єри; вони побачили найкрасивіші бібліотеки світу, а ще дізналися, що бібліотеку можна зробити навіть із звичайної телефонної будки.
Крім того, діти почули поради про користь читання і ще раз переконалися, що читати потрібно, адже це не тільки корисно, а й приємно і цікаво. А ще діткам було запропоновано перевірити свої знання і взяти участь у «Казковому марафоні» та зіграти у гру «Підбери пару». Читачі впоралися із завданнями на відмінно, а ми, бібліотекарі ще раз переконалися, що діти дружать з книгами, люблять читати і є постійними читачами своїх бібліотек.