Фінал Всеукраїнського конкурсу “Книга пам’яті мого роду”.

       4 листопада у Національній бібліотеці України для дітей відбулося нагородження переможців Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду», який проводився під патронатом Міністерства культури України, за підтримки Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, Української спілки ветеранів Афганістану, Національного видавництва дитячої літератури «Веселка».
Одним з переможців Всеукраїнського конкурсу став Краснюк Богдан з м. Вознесенська, зайнявши III місце у номінації «Сімейна книга пам’яті».
Його роботу та роботи ще десяти учасників зі всіх районів Миколаївщини було обрано журі під час підведення підсумків обласного туру конкурсу, який був організований обласною бібліотекою для дітей ім. В.О.Лягіна.
На Богдана та його батьків, а також однолітків з інших областей поїздка до Києва справила велике враження. Співробітники Національної бібліотеки України для дітей (директор Гордієнко А.І.), провели цікаву екскурсію відділами бібліотеки, організували знайомство дітей з Національним музеєм-меморіалом Другої світової війни, надали змогу гостям помилувалися краєвидами Києва з вікон комфортабельного автобуса, пообідати у “Макдональдсі”.
Та найбільше запам’яталася церемонія нагородження переможців. Заслужені нагороди їм вручав перший заступник Міністра культури Ліховий Ігор Дмитрович.
Обласна бібліотека для дітей ім. В.О.Лягіна вітає Богдана Краснюка з перемогою у конкурсі та закликає усіх юних читачів Миколаївської області брати активну участь у всіх подальших заходах.