Разом з книгою – до Туманного Альбіону

        А ви знали, що мандрувати різними країнами можна, сидячи за партою? Ні? Зараз ми це доведемо. 4,5,8 лютого бібліотекарі відділу обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів разом з читачами 4-А, 4-Б та 4-В класів школи № 59 відправилися у літературний круїз «Разом з книгою – до Туманного Альбіону». Всі разом ми відвідали країну, до якої мріє помандрувати кожен турист – до Великобританії та Англії, зокрема.
Діти із захопленням дізнавалися цікаві факти про Англію: завітали на чаювання до королеви, відвідали знамениті «чудеса» Англії – Біг Бен, Лондонський Тауер, Стоунхендж, атракціон «Лондонське око», а ще познайомилися з англійськими письменниками та їх книгами.
Приємно, що читачі з легкістю відповідали на запитання вікторин, виконували завдання на уважність і розповідали про книги дитячих письменників Англії, які вони вже прочитали.
Літературний круїз пройшов легко і весело з купою запитань і відповідей. А найголовніше, що школярі зацікавилися книжками англійських письменників і прийшли за ними до бібліотеки.