Літературно-пізнавальна година «Сонечко доброти»

       19 лютого до відділу обслуговування читачів – дошкільників та учнів 1-4 класів завітали дуже добрі дітки. А чому, запитаєте ви? А тому, що 17 лютого весь світ святкує Всесвітній День Доброти.
Саме цій темі була присвячена літературно-пізнавальна година «Сонечко доброти» майстерні книжкових чудес «Золотий ключик». Малеча разом зі своїми батьками із задоволенням допомагали розчаклувати Сонечко, яке зачарував злий чарівник. А для цього потрібно було розгадати загадки про «чарівні слова», пригадати свої добрі справи, обговорити «Казку про Добро» і подивитися мультфільм про найдобрішого кота Леопольда.
І от диво – Сонечко засяяло своїми промінчиками і усміхнулося всім присутнім. Вже стало доброю традицією проводити у бібліотеці тематичні майстер-класи. Ми разом з дітками вирішили робити лише добрі справи. Наразі вже розпочалася підготовка до Дня народження України, зокрема учасники майстерні виготовили незвичайну картину. Подарунок дійсно вийшов чудовий: об’ємна аплікація з використанням зернят соняшника.