Літературне свято «Книжкова країна малюків у гості вас запрошує»

       Сьогодні для учнів 1-2 класів школи-інтернату № 7 співробітники відділу обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів провели свято книги «Книжкова країна малюків у гості вас запрошує».
Зустріла маленьких школяриків Королева Книги, привітала зі святом. Тишу в залі порушив бібліотечний домовичок Кузя, який загубив своїх друзів. Разом із школярами Кузя виконував різні цікаві завдання, щоб знайти друзів: мандрували «Казковим лабіринтом», пригадали чарівні слова, розгадували кросворд та знайшли подругу Мальвіну.
Прийшла вона на свято не просто так, а щоб грати, веселитися та розважатися з дітлахами.
Малеча так захоплено спостерігала за дійством, що й не помітила, як до залу залетіла Баба Яга з поганими намірами. Та Кузька запропонував їй перевірити знання учнів, і першокласники впоралися з завданнями, склавши слова «бібліотека» та «книга», а другокласники зібрали вислови про читання. Бабуся залишилася задоволеною, і вирішила пограти із школярами у сніжки.
Наприкінці свята учні 2 класу нагадали першокласникам правила поводження з книгою. Отже, свято пройшло феєрично та незабутньо.