Літературно-пізнавальна мандрівка «Маленькі історії великого космосу»

       Як всім відомо, 12 квітня – День космонавтики. В цей день бібліотекарі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів завітали до Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді з літературно-пізнавальною мандрівкою «Маленькі історії великого космосу»
Діти дізналися багато нового і цікавого про космос, відкрили для себе таємниці Сонячної системи. Особливо зацікавив присутніх віртуальний хіт-парад «Тварини-космонавти», а також відеосюжет про політ космічного корабля з Ю.А. Гагаріним на борту. Вони дізналися про наших, українських, вчених та космонавтів, які зробили великий внесок у розвиток космонавтики. Адже недарма Україну називають космічною державою. З великим інтересом переглянули відео про космонавта Юрія Гідзенко, який народився у Єланці і є нашим земляком.
Діти залюбки брали активну участь у мандрівці: грали в космічні ігри, розв’язували складні завдання. Насамкінець вони здали тести на готовність до польотів, вірно відповідаючи на запитання вікторини.