Скайп-зустріч з Оксаною Лущевською

        Нашим читачам завжди подобаються зустрічі з письменниками. Але зустріч 19 квітня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1- 4 класів була незвичайною, адже проходила вона в режимі on-line з далекою Америкою. Героїнею дня була молода, але дуже відома українська письменниця Оксана Лущевська, яка проживає в Америці. Пощастило поспілкуватися з письменницею учням 4-Б класу школи № 51.
Для Оксани Лущевської ця зустріч була приємною несподіванкою, адже кожне спілкування із земляками – це щастя, як сказала сама письменниця.
Пані Оксана є автором багатьох книг для дітей: «Дивні химерики, або таємниця старовинної скриньки», «Друзі за листуванням», «Золоте колесо року», «Різдвяні повісті» та ін.
Вона – лауреат і переможець літературних конкурсів : «Золотий лелека», «Гранослов».
І діти, і бібліотекарі старанно готувалися до зустрічі. Тому під час спілкування виникало чимало цікавих запитань до авторки.
Діти із задоволенням прочитали вірші із збірочки «Про кита», намалювали безліч гарних малюнків до творів, які прочитали. А також розповідали свої враження про прочитане.
Не обійшлося і без сюрпризів: дівчатка, прочитавши смачну кулінарну книжку «Солька та кухар Тара-Пата», приготували солодкі гостинці за рецептами з цієї книги.
Читачі залюбки послухали казку «Пан Коцький, Міра і море», яку прочитала сама авторка.
Скайп-зустріч завершилась щирими побажаннями для письменниці від дітей та запрошенням до нашого сонячного міста і, звичайно ж, до нашої бібліотеки.