Інтерактивне спілкування «Уклін та пам’ять поколінь»

        На Миколаївщині проходить обласний творчий огляд «Ми – Українці», присвячений 25-річчю незалежності України. У ньому взяли участь юні читачі бібліотек області.
В Обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна відбулося скайп-спілкування учів 8-го класу загальноосвітньої школи №13 з читачами Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. П. Мирного, на якому учасники обговорювали події Другої світової війни, яка є невід’ємною частиною нашої історії.
Миколаївщина і Полтавщина пам’ятають своїх героїв, які в роки війни вели активні дії проти ворога. Учасники заходу познайомили один одного з іменами відомих людей, що дуже любили свою Вітчизну, свій край і ціною власного життя вибороли світлу мить Перемоги. Полтавчани представили інсценізації уривків з книг відомих українських письменників про події воєнних років. Натомість миколаївці декламували вірші відомих українських поетів років Другої світової війни.
Патріотично та жваво проходило спілкування між учасниками з обговореннями, розповідями, привітаннями та побажаннями злагоди, мирного, чистого неба над головою.